درست کردن شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا

مواد لازم برای تهیهشیرینی ناپلئونی مجلسی

  • خمیر هزارلا : ۱ بسته
  • خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند برای تزیین به مقدار لازم
  • پودر پسته برای تزیین به مقدار لازم

۱. یک بسته خمیر هزارلا را در دمای محیط گذاشته تا یخ آن آب شود.

۲. حالا با یک چاقو یا کاتر پیتزا بر، دور خمیر را ببرید ولی اضافه خمیرهایی که بریده اید را نگه دارید و دور نریزید. خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید.

۳. روی سینی فر یا ظرف دلخواه یک برگ کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها را روی آن بچینید.

۴. سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید.

۵. وقتی که شیرینی ها را از فر که بیرون آوردید صبر کنید تا کاملا خنک بشن و بعد ۲۰۰ خامه قنادی را فرم بدید.

۶. روی شیرینی را با چاقو ضربه بزنید تا برجستگی نداشته باشد.

۷. شیرینی ها را با چاقو از هم باز کنید تا لایه لایه بشه و بینشون رو خامه بزنید.

۸. اضافه های خمیر رو هم پودر کنید و یک قاشق غذاخوری پودر قند بهشون اضافه کنید.

۹. سپس روی شیرینی کمی خامه بمالید تا اینکه خورده ها به شیرینی بچسبند. روی شیرینی هم بپاشید.

۱۰. سپس شیرینی ناپلئونی ها رابرای ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا رطوبت خامه بین لایه ها پخش بشود.

۱۱. اکنون می توانید برای تزیین روی شیرینی ها پودر پسته بپاشید.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی مجلسی و خوشمزه با خمیر هزار لا

طرز تهیه کیک شیفون ساده با پف زیاد مخصوص خامه کشی

شیرینی ,ها ,خمیر ,روی ,پودر ,خامه ,شیرینی ها ,روی شیرینی ,ها را ,برای تزیین ,پودر پسته

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


سجل مطالب اینترنتی فروشگاه اینترنتی انتظار سرود عشق،وب لژیون همسفر شهلا وبلاگ مطالب در مورد باتری موبایل هات گرام دادرس پارسی وکيل طلاق
دزدگ